Bemutatkozott az Icon7 VOX Bluetooth headset termékcsaládja

Kovács Attila, 2010. január 26. 16:52

Dósa László, az Icon7 országmenedzserének közreműködésével a cég ma Budapesten bemutatta legújabb termékcsaládját, a VOX névre keresztelt, gazdag termékfunkciókkal rendelkező háromtagú (VOX Touch, VOX Performa, VOX) headset sorozatát.

A prémium kategóriát képviselő VOX Touch multipoint Bluetooth headseta csúcstechnológia és esztétikus megjelenés harmóniáját célozza. Az összes hívásfunkció elérhető a készülék szimpla megérintésével, a beépített érintőpanelnek köszönhetően. A headsetet multipoint technológiával is ellátták, így tulajdonosa egy időben használhatja azt számítógépével és mobiltelefonjával, anélkül, hogy egyetlen hívást is el kellene mulasztania. További főbb jellemzők: telefonfunkciók használata érintéssel; hordozható töltőállvány; kétféle ergonomikus füldugó, összesen 6 méretben; bluetooth 2.1+EDR; automata hangerősítés; zajszűrés. Javasolt bruttó felhasználói ára 21 ezer forint.

A második, a VOX Performa multipoint Bluetooth headset továbbfejlesztett kettős mikrofon kivitelezésű technológiával rendelkezik, amely a lehető leghatékonyabban szünteti meg a környezetből beszivárgó zajhatásokat. Jellemzője továbbá a legújabb multipoint technológia, amelyk segítségével a headset bárhol és bármikor PC-vel és mobiltelefonnal is használható. További jellemzői: kétféle ergonomikus füldugó, összesen hat méretben 6 óra beszéd- és 170 óra készenléti idő; Blurtooth 2.1+EDR; kettős mikrofon kivitelezésű zajszűrés.

A harmadik bemutatott készülék, a VOX Bluetooth headset belépőszintű, olcsó modell. Főbb jellemzői: egyetlen (multifunkciós) gomb segítségével elérhető az összes hívásfunkció, egyszerű használat, magas hangminőség 6 óra beszéd-, 150 óra készenléti idő; 2-féle ergonomikus füldugó összesen 6-féle méretben; Bluetooth 2.0+EDR. Javasolt bruttó felhasználói ára: 6500 Ft.

A bemutatott három új eszköz már kapható egyes Icon7-viszonteladóknál.