Bemutatkozott a Nokia C5

forrás Prim Online, 2010. március 2. 12:29

A Nokia bemutatta a Nokia C5-öt, a legújabb, online közösségi jelenlétre és megosztásra optimalizált okostelefonját. A kompakt készülék számos Nokia szolgáltatást kínál, például ingyenes navigációt.

A Nokia C5 kezdőképernyőjéről elérhetőek a kontaktjaink, valamint a facebookos állapotfrissítések a telefonkönyvben láthatók. A közösségi oldalak – például a Facebook, MySpace – elérése gyors és egyszerű, míg a Nokia Messagingen keresztül hozzáférhetők az Ovi Mail és más szolgáltatók azonnali üzenetküldési és e-mail fiókjai. A Nokia C5 készülékkel könnyű a fotók és a videók megosztása az online közösségi oldalakon, hiszen 3,2 megapixeles kamerával és nagy sebességű adatkapcsolattal rendelkezik, valamint jár hozzá egy 2GB-os memóriakártya is.

A Nokia C5 az Ovi Térképek legfrissebb verzióját kínálja ingyenes gyalogos és autós navigációval, beleértve a földrajzi helyzet megosztását is a facebookos barátainkkal. A Nokia C5 gyors internetes böngészést kínál, amellyel elérhetők a kedvenc internetes oldalaink és számos alkalmazás az Ovi Áruház kínálatából.

A Nokia C5 szállítása várhatóan 2010 második negyedévében kezdődik a kiválasztott piacokon.