Magyarul elérhető az egyik legnépszerűbb online kereskedési rendszer

MTI Sajtóadatbank, 2010. március 16. 09:52

A magánbefektetők eddiginél szélesebb rétegei számára válhatnak elérhetővé a globális áru- és kötvénypiacok a Market Star kereskedési platform magyarországi megjelenésével.

A világon legrégebben kifejlesztett és legelterjedtebb globális kereskedési platform magyar nyelven elérhető a Buda-Cash Brókerháznál, amely az angliai központú online szolgáltató első
magyar kizárólagos partnere.

A rendszeren világszerte milliók kereskednek 4 kontinens 100 országának mintegy ötezer szolgáltatóján keresztül. A kereskedési platform elérést biztosít 30 tőzsde részvénypiacához, derivatív és nemzetközi árutőzsdei termékekhez, valamint a globális devizapiac
kontraktusaihoz.

A Market Star a kisbefektetők számára számos előnyt biztosít, ugyanis kicsik a kontraktusméretek, alacsony az induló tőkeigény, és a díjai is versenyképesek, továbbá a rendszer könnyen kezelhető és átlátható.

A Buda-Cash Brókerháznak nem ez az első online kereskedési szolgáltatása. A brókercég nem is hiánypótlónak szánta az új szolgáltatást, hanem a nemzetközi befektetési szolgáltatási piac kihívásainak próbál megfelelni. A piaci verseny ugyanis új korszakba lép, amelyben a szolgáltatások minősége, a kereskedési rendszerek fejlettsége és biztonsága, valamint a mindinkább ügyfélbarát megoldások döntik el a versenyt - vélik a társaságnál.

A Buda-Cash abban bízik, hogy a globális platform Nyugat-Európához hasonlóan itthon is a legkedveltebb kereskedési rendszere lesz a magánbefektetőknek. A befektetési kedvet fokozhatja, hogy az idén januártól kedvezően változtak az adózási feltételek, és a tőzsdén kívüli ügyletekre is a tőzsdei befektetésekkel azonos adózási szabályok vonatkoznak. Ez elősegítheti a kereskedési platform kínálatának teljesebb kihasználását.