Ferenczi Tamás, BT-igazgató kitüntetése a nemzeti ünnep alkalmából

Kovács Attila, 2010. március 16. 17:03

Ferenczi Tamás, a BT regionális szolgáltatási központjának igazgatója, a Brit Kereskedelmi Kamara elnökségi tagja a Magyar Köztársasági érdemrend Tisztikeresztjét vette át Varga István minisztertől, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági tárca vezetőjétől, március 15-e alkalmából.

A tekintélyes kitüntetést az igazgató a hírközlés és szoftvertervezés területén végzett munkája, valamint a British Telecom magyarországi szolgáltatási és hálózatüzemeltetési feladatainak eredményes ellátása elismeréseként kapta.

A Magyar Köztársasági Érdemrend a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetések közé tartozik. Az Érdemrend fokozatait olyan személyeknek ítélik oda, akik, akár a kultúra, a tudomány, a művészet terén, illetve saját szakterületükön - Magyarország érdekeinek előmozdítása, az egyetemes emberi érdekek gyarapítása érdekében - példamutató tevékenységet folytattak.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehettem ezt a díjat. Szeretném hangsúlyozni, hogy azok az eredmények, amelyeknek köszönhetően felterjesztettek a kitüntetésre, a British Telecom-ban dolgozó kollégáim érdeme is, akik tevékenységemben maximálisan támogattak” – mondta el a kitüntetés átvétele kapcsán Ferenczi Tamás.