Teljes HuaweiSymantec termékportfolió a Sysmantól

Kovács Attila, 2010. március 18. 14:27

Partnerrendezvény és sajtótájékoztaó keretében, március 18-án bemutatkozott a HuaweiSymantec és hazai partnervállalata, a Sysman Informatikai Zrt.

A HuaweiSymantec vegyes vállalat 2008. februárja óta tevékenykedik, mára 4000 alkalmazottal működik, akiknek 50-60 százaléka k+f területen dolgozik. A vállalat termékportfoliója három rétegű (alsó-közép-felső kategóriás termékek és megoldások), az eladási struktúra csatorna-fókuszált, a szolgáltatások partnerségi alapon működnek. A cégnek 7 régióban van irodája, és négy k+f központja van (mind a 4 Kínában). A termékek egyik családját egyrészt a Seaspace Security Portfolio biztonsági eszközök, UTM-ek, átjárók, szolgáltatások, vírusvédelem, másrészt az Oceanspace Storage Products online tároló eszközök, cloud termékek, hálózathoz csatolt tárolók, saját SSD meghajtók és tárolási virtualizációs eszközök jelentik.

A HuaweiSymantec néhány sikeres projektje. A Deloitte tanácsadó cégnél adatmenedzselésben segített a cég; a Dél-afrikai Walter Sisulu Egyetemen adatmegosztásban és katasztrófa-elhárításban jeleskedtek; míg a maláj Maxis távközlési vállalatbiztonsági portfoliójának erősítéséra tűzfal megoldást szállítottak.

Bár a teljes termékportfoliót szállítja a Sysman, kiemelhető három HuaweiSymantec termék. Az Oceanspace S2600 sorozatú, kis-és közepes vállalatokra szabott harmadik generációs tároló. Az Oceanspace N8000, hálózathoz csatolt, egyesített tároló rendszer, amely konszolidált tárolást biztosít. Az Oceanspace VTL3500 típusjelű eszköz pedig kkv-k számára optimalizált virtuális háttértár.