Pillekönnyű adattároló pendrive helyett

Kiss Ádám Zoltán, 2010. március 20. 10:16

Kinőttük a pendrive-ot? A színes és pillekönnyű LG XD5-ös külső adattároló mindig nálunk lehet, hiszen észrevétlenül elrejthető a zakó zsebében, a laptop táskájában vagy egy női retikülben, ha többet kell magunkkal cipelni, mint ami egy memory penre ráfér.

Az LG XD5 egyszerű és erős, kapható fekete-ezüst, fekete-piros, fehér és kék-fehér színekben is. A 250 GB vagy 320 GB tárolókapacitás pont elég arra, hogy a mindennapok során a legfontosabb fájljainkat vagy multimédiás anyagokat magunkkal vigyük. A mindösszesen 14,8 mm vastag (80 x 126 mm) tároló pedig bárhol elfér, zsebben vagy táskában. Ha elővesszük és használni kezdjük, akkor a tetszetős alumínium burkolat kellemes a szemnek, miközben gondoskodik a belül lázasan dolgozó merevlemez megfelelő hűtéséről is.
 
A kiemelkedő műszaki megoldások biztosítják a megbízható adattárolást. A rázkódások és kisebb ütődések ellen a tokban lévő merevlemezt gumi kiegészítők védik. A számítógéphez USB 2.0ás csatlakozóval kapcsolhatjuk amely egyben a tápellátást is biztosítja a tároló számára. Az USB kábelen érkező adatokat egy 8 MB-os buffer fogadja. A garanciát az LG két évig, szakszervizben biztosítja.