Új Ricoh multifunkciósok: Aficio SP 3400SF/SP 3410SF

forrás Prim Online, 2010. március 24. 13:33

Két új színes multifunkciós modellel bővül a Ricoh kínálata, melyekkel lefedhető egy kis irodai munkacsoport minden jellemző igénye. Az Aficio SP 3400SF/SP 3410SF nyomtat, másol, szkennel és faxol, akár színesben is. Használata megosztható a hálózaton, valamint takarékos funkciókkal és duplex egységgel támogatja a költségek csökkentését.

Az Aficio SP 3400SF/SP 3410SF berendezésekkel kapcsolatban elsőként a TCO mérséklő lehetőségekre érdemes felhívni a figyelmet. A lapolvasás e-mailbe (push-scan), mappába vagy FTP-re papírmentes dokumentumtovábbítást tesznek lehetővé, csakúgy, mint a PC-fax funkció. A felhasználók közvetlenül USB meghajtóra is szkennelhetnek, az azonosításáig zárolt nyomtatási munkák pedig fokozzák az adatbiztonságot. Az SP 3400SF és SP 3410SF kis helyigényével, könnyen kezelhetően biztosít minden dokumentumkezelő és előállító funkciót.

A monokróm módban percenként 28 lap nyomtatására képes SP 3400SF és SP 3410SF, energia-hatékonysággal kombinálják a gyorsaságot. Az áramtakarékos készenléti állapotból, az első oldal már 8 másodperc alatt elkészül. A készülék 1200×600 dpi-s maximális felbontása kiváló minőséget biztosít. 500+1 lapos papíradagoló csökkenti a feltöltések számát, emellett a berendezések szükség esetén automatikusan papírforrást váltanak, ami biztosítja a nyomtatási munkák beavatkozás mentes folyamatát. Az alapkiépítésben is rendelkezésre álló dokumentumadagoló (ADF) segítségével 35 lap beolvasása, továbbítása oldható meg automatikusan.

A dob egységet is tartalmazó kompakt tonerkazetta nem igényel karbantartást, mely leegyszerűsíti a kellékanyag utánpótlását. A standard duplex egység és az olyan funkciók, mint az igazolványmásolás, két oldal egyre, nyitólap nyomtatása másik tálcából és az előrenyomott levélpapírok használata segítenek tovább csökkenteni az irodai költségeket.