Az iPad debütálásával egy napon elindítja e-book üzletágát a Kulcs-Soft

forrás Prim Online, 2010. április 2. 13:55

A Kulcs-Soft NyRt. 2010. április 3-án, az iPad amerikai debütálásával egy napon elindítja e-book üzletágát.

2009 elején az elsők között kezdte hazánkban az iPhone-ra való fejlesztést. Piacvezetőként mostanra már 9 saját programot jelentetett meg, melyeket több mint 40 000 alkalommal töltöttek le felhasználók az Apple online program boltjából, az Apple Store-ból.

Április elejétől az iPad-re is letölthető lesz a KS-reader, amely már most több mint 40 ingyenes magyar nyelv$nál különböző műfajokban. Az innen letöltött művek egyedi formátumuknak és a Kulcs-Soft szakértelmének köszönhetően maximális biztonságot nyújtanak a felhasználóknak és a kiadóknak egyaránt.

A Kulcs-Soft elsősorban gyerekek számára szóló tartalmak, oktatási anyagok fejlesztését, valamint a kortárs magyar irodalom felkarolását tekinti feladatának a magyar e-könyv piacon. Ezért több kiadóval keresik az együttműködés lehetőségét, hogy minél több kiadvány jelenhessen meg e-formátumban is.

Az új üzletágat Hapák Samu vezeti, aki előzőleg a Team Magyarország Reklámügynökség tulajdonosa és stratégiai igazgatója volt, illetve a flokkk.com kulturális projekt létrehozója.