Online alapú szoftverrendszer megoldás a Kulcs-Softtól

forrás Prim Online, 2010. április 5. 09:16

2010. március 26-án közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Kulcs-Soft számítástechnika Nyrt. és a CAS Software Ag., hogy a 2007 óta tartó együttműködésüket egy új szolgáltatás magyarországi bevezetésével még szorosabbra szeretnék fűzni. Ez az új szolgáltatás a német cég SaaS CRM megoldása: a CAS PIA.

A CAS PIA online alapú szoftverrendszer megoldást jelent azon cégek számára, amelyek nem rendelkeznek megfelelő hardveres háttérrel, vagy nem akarnak egy összegben sokat invesztálni egy CRM szoftver bevezetésébe. Ezeknek a cégeknek szeretné a Kulcs-Soft biztosítani azt a lehetőséget, hogy kis költséggel egy innovatív CRM rendszer használatával fejleszthessék vállalatukat, nekik is legyen lehetőségük az ügyfeleik professzionális kiszolgálására és az adataik naprakészen tartására.

A SaaS CRM megoldások egyre nagyobb részt szakítanak ki a CRM piacból. Sikerüknek titka, hogy nem igényelnek nagy beruházást, így kicsi a döntési kockázat az ügyfél részéről. Másrészről az online technika miatt a rendszer sokkal rugalmasabbak, mint a telepítendő CRM szoftverek, hiszen bármely számítógépről bejelentkezve használhatók a világ minden pontján, anélkül, hogy az ügyfélnek kéne ehhez a hardveres és a biztonsági hátteret megteremteni.