iPhone alapú ár-összehasonlítás az Árukereső-hu portálon

Kovács Attila, 2010. április 12. 18:42

Praktikus iPhone alkalmazással jelentkezik Magyarország leglátogatottabb ár-összehasonlító portálja, az Árukereső.hu. Az iPhone kamerájával beolvasott vonalkód alapján azonosított termékek legjobb online árát az Árukereső adatbázisa alapján kereshetjük meg - a magyar ár-összehasonlító oldalak között elsőként. Így pillanatok alatt leellenőrizhetjük a boltokban kinézett termékek online árát a webshopok kínálatában.

Az iPhone kamerájával beolvasott vonalkód alapján pillanatok alatt azonosíthatjuk a terméket, így könnyebben és gyorsabban böngészhetünk az adatbázisban,megtalálhatjuk a lejobb online árakat. A fejlesztők olyan praktikus programot készítettek, amellyel bárhol gyorsan meg lehet találni egy-egy termék árát a webshopokban. Az Árukereső mobil alkalmazásának 60 ezer vonalkódot tartalmazó adatbankjában főleg számítástechnikai és műszaki termékek, - nyomtatók, digitális fényképezőgépek, mobiltelefonok, processzorok, merevlemezek, alaplapok, LCD TV-k és MP3 lejátszók – és könyvek szerepelnek. Az új iPhone alkalmazás az Árukereső valamennyi partner oldalán, így románul, bolgárul, törökül és portugálul is megkönnyíti az ár összehasonlítást.

A fejlesztés az Apple rajongóknak kedvez – hiszen az iPhone mellett iPad-re és iPod-ra is letölthető, – azonban az Árukereső nem feledkezett meg a többi mobil felhasználóról sem. Néhány hónapja már fut az Árukereső webes mobilverziója, mellyel valamennyi felhasználó, – köztük az androidos telefonnal rendelkezők is - kényelmesen böngészhetnek az online boltok kínálatában.