A magyar-szlovák kis- és középvállalkozások együttműködésének támogatása

forrás Prim Online, 2010. április 28. 09:01

Az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap "Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013" támogatásával projekt indult "A magyar-szlovák KKV-k együttműködésének támogatása" elnevezéssel.

A 2009–2010-ben megvalósuló projekt célja a kis- és középvállalkozások versenyképességének megerősítése a magyar–szlovák határmenti területen, a KKV-k számára nyújtott szolgáltatások hatékonyabbá tétele és aktívabb határon átnyúló együttműködésének elősegítése. A konzorcium tanácsadási és marketingszolgáltatásokat fejleszt ki, intelligens internetes kommunikációs platformot hoz létre és működtet, valamint a gazdasági együttműködést segítő kiadványokat jelentet meg. A know-how-ok, tapasztalatok és jó gyakorlatok átvitele érdekében rendezvényeket, cégmissziókat, üzletember találkozókat és konferenciákat szervez.

 

 

A projekt honlapja: http://www.sme-husk.eu/

A projekttel kapcsolatos további információk megtalálhatóak a Puskás Tivadar Közalapítvány elérhetőségein: +36-1-301-2030; eu@neti.hu; www.neti.hu; ill. a programról: www.husk-cbc.eu