Megérkezett a NOD32 4.2-es verziója - Díjmentes áttérés a felhasználók számára

forrás Prim Online, 2010. április 28. 18:11

Új funkciókkal felruházott, nagyobb teljesítményű verziókat adott ki a NOD32 Antivirus rendszerből és az ESET Smart Security biztonsági programcsomagból az ESET. A cég emellett megújította a vállalati felhasználók számára kidolgozott ESET Remote Administrator távadminisztrációs alkalmazást is.

A vállalatok számára központosított karantén kezelést, míg az otthoni felhasználóknak még gyorsabb víruskeresést és még hatékonyabb böngészés közbeni védelmet kínál az ESET NOD32 Antivirus új, 4.2-es verziója.

A vírusirtó nagy testvéreként számon tartott, a vírusvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security 4.2-es verziója mindezen kívül továbbfejlesztett tűzfalas védelmet nyújt a vezeték nélküli hálózatokban, vállalati környezetben pedig képes a megbízható hálózatok azonosítására, valamint az ezekhez tartozó tűzfalprofilok kezelésére.
 
Új távadminisztrációs szoftver

A vállalatok számára a két új programverzió mellett fontos, hogy megújult az ESET Remote Administrator alkalmazás is. Az új, 4-es verzió a már eddig megismert távmenedzsment és monitorozási funkciók mellett támogatja a központosított karantén menedzsmentet, valamint megkönnyíti a kliensek csoportosított kezelését és Active Directory szinkronizációját. A szoftver emellett lehetővé teszi a platform független távadminisztrációt, így az ESET Remote Administrator új verziójával menedzselhetőek az ESET hamarosan megjelenő OS X és Linux alapú szerver- és kliensvédelmi megoldásai.

Ingyenes áttérés, megújult honlap

Független piackutatások szerint (NRC 2008, 2009, IVSZ – Bell Research 2008) az ESET védelmi programjai jelenleg a legnépszerűbb biztonsági szoftverek Magyarországon. A most bejelentett új termékverziókra az érvényes licenccel rendelkező felhasználók díjmentesen térhetnek át. A termékek mellett ugyanakkor megújult az ESET magyarországi honlapja is.

Az új weboldalon mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók több információhoz juthatnak hozzá. Így például nemzetközi víruslaboratóriumok teszteredményei alapján összehasonlíthatják a vírusirtó rendszerek teljesítményét, illetve esettanulmányokon keresztül is megismerhetik az ESET szoftvereinek működését.

Bővebb információ az új termékverziókról az ESET új magyarországi honlapján érhető el.