Ingyenes virtuális szerverhoszting a Proservertől

Kovács Attila, 2010. május 2. 23:51

A Proserver Kft. négy, a Microsofttal közösen nyújtott, szerver virtualizációra épülő szolgáltatáscsomagja érhető el a WebsiteSpark programba való regisztrációval egy évig ingyenesen: az ASP.NET 3.5 platform csomag, a Windows Server 2008 R2, a PHP on Windows, a Webáruház alapcsomagok.

A WebsiteSpark programban való részvétellel a webdesignnal-és fejlesztéssel foglalkozó, maximum 10 fős kisvállalkozások juthatnak három évig ingyenesen olyan Microsoft fejlesztőeszközökhöz és webszerver alkalmazás licenszekhez, melyekkel biztosíthatják ügyfeleik számára a professzionális megjelenést az interneten.

A virtuális szerver szolgáltatáshoz kapcsolódó nulla forintos kedvezményt a május 15-ig a WebsiteSpark programban már részt vevő, vagy most regisztráló 100 vállalkozás kapja. A regisztráció nélkül a szolgáltatások nettó havidíja 7.995 Ft. Ezen felül a Proserver a Microsofttal együttműködve egy évre ingyenessé tette a dedikált virtuális szerveren történő hosting szolgáltatást a Websitespark program tagjai számára.

Mint ismeretes, a Proserver az EnterNet cégcsoport részeként 2007 szeptemberében kezdte meg működését. A közel egymilliárd forintos beruházásnak köszönhetően az ország egyik legmodernebb szervertermét építette ki a vállalat, amely több mint 4000 szerver üzemeltetésére képes. Proserver elsősorban minőségi szerver hoszting és co-location szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, valamint saját márkanév alatt tartós bérlet illetve leasing megoldásokat kínál.

A mostani döntésről Vashegyi Zoltán, a Proserver Kft. ügyvezető igazgatója kijelentette:  „Dedikált ASP.NET szolgáltatásainkkal kisvállalkozások számára nyújtunk lehetőséget arra, hogy nagyvállalati szintű termékekkel jelenhessenek meg a piacon.”