Lendületben a tárolóspecialista MHM Computer

Kovács Attila, 2010. május 11. 08:18

Május 10-én sajtótájékoztatót tartott az MHM Computer Hungária Kft., amelynek ügyvezető igazgatója, Lyócsa István többek között a következő információkat tárta a megjelent újságírók elé. 

Az MHM Computer idén lép működésének 15. évébe. A 2009-es év a cégnél a stabilizálás, hatékonyság és megbízhatóság növelésének időszaka volt. Megváltozott az MHM számvitele, pontosabbak lettek a belső folyamatok, integrálódtak a belső funkciók, konszolidálták a projektnyilvántartó rendszert. Továbbá az ügyfélszolgálat működése rendezetté vált. A kft-nél bevezetés alatt áll egy új hibabejelentő és nyilvántartó rendszer. Az MHM-nek sikerült stabilizálni pozicióit eddigi ügyfeleinél, illetve a társaság új ügyfeleket is szerzett.

Gyártói oldalon a hagyományos EMC és HDS eszköz- és megoldásképviselet mellett a NetApp, VMware, FalconStore ágazatokat is erősítették. 2009-ben a sikeres teljesítés mutatói között van, hogy a cég likviditása és stabilitása növekedett.

Lyócsa szerint az MHM 2010. évi feladainak főbb jellemzői a következők.
1. 2009-hez képest 15%-kal magasabb üzleti terv teljesítése (1,72 Mrd Ft);
2. az ügyfélszolgálat létszámbővítése;
3. több projekt generálása érdekében kereskedők felvétele;
4. 2010. áprilisától az MHM létszáma 4 fővel bővült, jelenleg 20 alkalmazott és 6 külső szolgáltató cég végzi a tevékenységeket.