Online pálinkamagazin

forrás Prim Online, 2010. május 13. 13:19

Új online magazin jelent meg május elején 4 cent – a pálinka világa címmel. A 4cent.hu középpontjában a pálinka áll, a pálinkafőzdék, a főzőmesterek, a pálinka múltja, jelene és jövője, a technológia, a lepárlás titka - tehát minden ami a pálinka világához tartozik.

A magazin tehát bemutatja azt a világot, ami miatt oly büszkék lehetünk nemzeti italunkra. Elviszi az olvasót oda, ahol ezt a csodálatos italt főzik, és megmutatja, miért hungarikum a pálinka.

A szerkesztő, Jónás József elmondta, a 4cent.hu a Pálinkavilág havi magazin folytatása az online médiában, azonos szerkesztőséggel, azonos látásmóddal. Nem napi hírmagazin, inkább hetilap, olykor hosszabb cikkekkel is, háttérinformációkkal, kulisszatitkokkal, tudósításokkal a legjelentősebb pálinkafesztiválokról, de állandóan frissülő tartalommal. Hasznos olvasnivalót kínálnak a pálinka szerelmeseinek és azoknak, akik még csak most ismerkednek a pálinkával. Kitekintenek a határainkon túlra is, összehasonlítják a pálinkát a világ nagy párlataival, persze a gasztronómia világa sem maradhat ki. Természetesen a 4 cent pálinkákat is tesztel, de a legfrissebb pálinka hírekről is olvashatnak a 4cent.hu oldalon.

Az új pálinkamagazin a mai kor követelményeinek megfelelően blogokból is szemléz, és akit a napi hírfolyam érdekel a BellaCafe életmód magazin, valamint a nol.hu híreiből válogathat, és e két oldalara kattinthat közvetlenül a 4cent.hu-ról.