Samsung LED monitor mesterséges intelligenciával

forrás Prim Online, 2010. május 13. 17:46

A gyártó szerint a Samsung SyncMaster PX2370 az egyetlen monitor, amely – 100% sRGB támogatásának köszönhetően, élethű színárnyalatokat, maximálisan valósághű képet produkál. A monitor mesterséges intelligenciára épülő fényerő-érzékelőt alkalmaz, így bármilyen szögből tökéletesen élvezhető kép, továbbá ultra vékony kialakítás és a környezetbarát technológia jellemzi az új perifériát.

A legfejlettebb LED technológiára épülő 23” inch átlójú kijelző az egyetlen, amely 100% sRGB támogatást biztosít – a monitorok többsége csak 90% körüli értékre képes – ezáltal egyedülálló minőségben tudja megjeleníteni a színeket, hasonlóan a digitális fényképezőgépek és szkennerek által megjelenítettekhez.
Az új modell emellett – a Magic Lux funkció bekapcsolásával – a külső fényviszonyokhoz alkalmazkodva automatikusan állítja a fényerőt, a Magic Angle funkciónak köszönhetően pedig minden szögből tökéletes képet biztosít. A felhasználók élénk, dinamikus képet élvezhetnek a Mega DCR – Mega dinamikus kontrasztarány technológia, a 2 miliszekundumos válaszidő, a Full HD felbontás és a 16:9 képarány segítségével.
A 16,5 mm mélységű SyncMaster PX2370 nem csak funkciójában egyedi, hanem megjelenésében is: a Samsung egyedi Touch of Color (ToC) technológiája segítségével egy különleges formájú kijelzőt alkottak meg: lebegő hatást keltő dizájn, kristálynyak, az éjszakai holdat idéző kobaltkék funkciógomb és a környezetbarát, elegánsan áttetsző dupla keret jellemzi. 
A PX2370 nem tartalmaz veszélyes anyagokat, a hagyományos LCD monitorokhoz képest körülbelül 40%-al kevesebb energiát fogyaszt, megfelel a nemzetközi energiatakarékossági előírásoknak (EnergyStar 5.0, U.S. EPEAT Gold, és a Chinese Energy Grade 1), és maximálisan újrahasznosítható.