Áram a táskában: Profoto BatPack

Kiss Ádám Zoltán, 2010. május 24. 10:52

A BatPac hordozható "áram-a-táskában" egység, mely egy átalakító és egy nagy kapacitású akkumulátor a kombinációja. Áramot biztosít ahhoz, hogy egy fejgenerátoros vakuval fényképezzünk akkor is, ha messze vagyunk a hálózati csatlakozóktól, de akár feltölthetjük vele a laptopunkat is.

Elsősorban úgy tervezték, hogy kezelni tudjon modern nagy teljesítményű eszközöket, mint például a Profoto D1 vakuk, de használható korábbi Profoto ComPact eszközökkel és Acute2 generátorokkal is. A BatPac fejlett védelmi rendszerrel van felszerelve, és egyszerűen használható. A kialakítás miatt az eszközök különleges stabilitás mellett szállíthatóak. Kontrollálja a túlfeszültséget, a túlmelegedést, az alacsony teljesítményt és az alacsony akkufeszültséget stb., megvédve a sérülésektől a BatPac-et és a hozzá csatlakoztatott vakukat is. A Profoto BatPac megfelel a CE és a ICE biztonsági követelményeknek. A BatPac 600w folyamatos teljesítményre képes, 2 integrált, különálló csatlakozóval. A BatPac elláthatja energiával bármely D1 fejgenerátoros vakut – a 250, 500 és 1000 Ws-osat is.

Villanások száma:
·    300 villanás 1000 Ws-on
·    600 villanás 500 Ws-on
·    1200 villanás 250 Ws-on

A BatPac rendelkezik egy minőségi átalakító többi előnyével is: feltölthetjük vele a laptopunkat, a fényképezőgép akkumulátorait, és mást is: lehet használni folyamatos fényforráshoz, szélgéphez, hűtőszekrényekhez, és más elektromos eszközökhöz, melyet gyakran használnak külső fotózásnál. A tartós és kényelmes fekete táska vállpánttal és hámmal szerves része a BatPac-nek. A Profoto termékcsalád régóta várt terméke, mely megadja a fotósoknak a kreatív szabadságot, hogy bárhol használhassák eszközeiket.



A Profoto BatPac szállítása már a jövő hónap során megkezdődik.