Check Point biztonsági termékek kkv-k számára

Kovács Attila, 2010. május 31. 09:22

Az angol Check Point Software Technologies Ltd. cég új UTM-1 Edge N és Safe@Office N berendezései a kis- és középvállalatok, valamint a fiókirodák igényeiből kiindulva tervezett, könnyen telepíthető desktop megoldásként nyújtanak tűzfalat, IPS-t, antivírust, antispamet, webszűrést és távoli hozzáférést kínáló vállalati szintű biztonságot.

Az új UTM-1 Edge N és Safe@Office N berendezések ugyanazon Check Point technológiákon alapulnak, amelyeket a Fortune 100 vállalatok mindegyike alkalmaz. Szorosan integrált biztonsági és hálózati tulajdonságokkal – mint például a a nagy teljesítményű hálózati képességek Gigabit Ethernet támogatása –, valamint a legújabb IEEE 802.11n Wi-Fi szabványokat támogató 3G és vezeték nélküli kapcsolódással rendelkeznek. A Check Point szerint az UTM-1 Edge és a Safe@Office megoldásoknak köszönhetően a vállalatok egyszerűen menedzselhető, kevesebb, mint tíz perc alatt telepíthető berendezéseken alapuló, nagyobb biztonságot és kiemelkedő teljesítményt kapnak.”

Az új hardver nagy erőt rejt magában. Ötszörösére növelt teljesítmény, nagyobb biztonság, gyorsabb csatlakozás – ezekkel igazán zökkenőmentesen működhet a vállalat. Több szervert, nagy kihívást jelentő adatközpont-alkalmazásokat és óriási adatforgalmat egyaránt könnyedén tud kezelni.

A Check Point UTM-1 Edge és a Safe@Office berendezések teljes-körű, kulcsrakész megoldások. Az UTM-1 Edge használatával egyetlen vállalati konzolról, központilag menedzselhető akár több ezer távoli hozzáférés, miközben a fiókirodák ugyanolyan biztonságot élvezhetnek, mint a vállalat központi irodái. A Safe@Office pedig egy integrált biztonságot és kapcsolódási képességeket nyújtó, MSSP-vel menedzselhető, 'out-of-the-box' termék – valóban egyszerűen telepíthető megoldást jelent a minimális IT erőforrásokkal rendelkező vállalatok számára. Minden egyes berendezés tartalmaz menedzsmentet, biztonsági frissítéseket és támogatást, az egyszerűség és a biztonság tökéletes elegyét kínálva a kis- és középvállalatok, valamint a fiókirodák számára.

További információ: http://www.checkpoint.com