Mac-re is elérhető a Vipre Enterprise végpontvédelmi felügyelet

Kovács Attila, 2010. június 4. 19:08

Az amerikai Sunbelt Software bejelentette a vállalatok számára elérhető Vipre Enterprise végpontvédelmi megoldásának legújabb verzióját, amely immár vállalati hálózatba kötött Apple termékek vírusvédelmét is ellátja.

A Vipre Enterprise for Mac védelmi ágensek a Mac OS X 10.5.6 és 10.6 verziószámú operációs rendszertől biztosítja Macintosh gépek védelmét, így a PC-t és Mac-et egyaránt tartalmazó heterogén vállalati környezetben a rendszergazdák egyetlen szoftverrel biztosíthatják a számítógéppark biztonságos és károkozómentes működését. A Vipre Enterprise for Mac natív kezelőfelületével egyszerűen konfigurálható és menedzselhető a vírusvédelem. A rendkívül alacsony erőforrás igényű, platformfüggetlen Vipre keresőmotor óránként frissülő, trójai és kémprogramokat több tízmilliós számban tartalmazó adatbázisa napi 70.000 károkozóval bővül, míg az MX-V virtualizáció alapú kódelemző rendszere a piacon a vezető megoldások közé emeli a Vipre proaktív védelmi képességeit.

"Az Enterprise változat megjelenése csupán az első lépés, a Sunbelt hamarosan az egyéni Macintosh felhasználók számára is elérhetővé teszi a Vipre-t” – mondta Alex Eckelberry, a Sunbelt Software vezérigazgatója.

A Vipre for Mac ágensek a Vipre Enterprise vállalati végpontvédelmi rendszer részeként a www.sunbelt.hu honlapról érhetők el, ahol a hazai forgalmazó 30 napos ingyenes próbaverzióval, ingyenes telepítési segítséggel és kompetitív kedvezményekkel várja az érdeklődőket.