500 díj az Európa szépségét bemutató fotópályázaton

Kiss Ádám Zoltán, 2010. június 7. 18:07

"Europe is Beautiful” címmel indul az Európa egyik vezető fotókidolgozója által indított pályázat, több mint 10 millió forint értékű nyereményekért.

A www.cewe-fotokonyv.hu oldalon keresztül, 2010. július 31-ig, 4 kategóriában bárki tölthet fel fényképet. A regisztrált felhasználók maguk is értékelhetik és megjegyzéseket fűzhetnek a feltöltött képekhez, de a végső döntés a 35 000 euró értékű nyeremények sorsáról egy nemzetközi, profi fotósokból álló zsűri kezében lesz. A főnyeremény egy 13 napos, kétszemélyes luxushajóút, de még az 500. helyezett sem távozik üres kézzel.

A nagy volumenű fotópályázat képanyaga a szervezők reményei szerint európai életünk pillanatait és különleges atmoszféráját tükrözik majd. Egy 24 országot felölelő fotópályázat esetén valóban széles választékra számíthatunk, érdemes már most az oldalra feltöltött képek között böngészni.

A győztes képeket a CEWE Color bemutatja a szeptemberben, Kölnben megrendezendő, a világ legjelentősebb fotótechnikai kiállításán, a Photokinán is, ugyanúgy, ahogyan bemutatatja a legjobb feltöltött képekből készülő Európa CEWE fotókönyvet is, amelyet a díjazottak ajándékba megkapnak.