Motorola androidos okostelefon Xenon vakuval

Kovács Attila, 2010. június 9. 08:37

A Motorola bemutatta a Milestone XT720 okostelefonját, a világ egyik legvékonyabb, 8 megapixeles Android operációs rendszerrel, és a világon elsőként Xenon vakuval.

A keskeny (10.9 mm), 2.1 Android mobilplatform alapú, kapacitív érintőképernyős telefon nagyfelbontású (HD) videó-, és új szinteken megvalósuló mobil internet élményt, valamint csúcskategóriás médiakezelést kínál a legújabb technika rajongói számára.

Csúcskategóriás digitális kamera és videó
A Milestone XT720 új távlatokat nyit az Android rendszerű okostelefonok között: Xenon vakuval ellátott 8 megapixeles kamera, 10x digitális zoom, és 720p HD felbontású videokamera áll a felhasználók részére. Nem csupán létrehozhatók, megtekinthetők, megoszthatók a kiváló fotók és videók, de minőségük még tovább fokozható az extra tulajdonságoknak köszönhetően. Fontosabb jellemzők:


Mobilinternetre tervezve

A Milestone  XT720 telefont úgy tervezték, hogy a nagy sebességű internet-böngészés a lehető legnagyobb élmény legyen rajta. Ehhez nyújt segítséget az akár 8 egyszerre megnyitható böngésző ablak, és a hatalmas, 3,7 hüvelykes, WVGA (480X854) kijelző is. A telefon képernyője teljes weboldalakat, videókat, játékokat, vagy fotókat tökéletes képminőségben és részletgazdagon képes megjeleníteni. Az Android 2.1 minden előnyét kihasználva a Milestone XT720 kombinálja a Motorola felhasználói felületét (UI) egy kapacitív érintésérzékeny képernyővel, így a léptetés és a görgetés könnyed mozdulatok sora.

Számos Google mobil alkalmazás gyárilag megtalálható a készülékben, így pl. a Google Search, a Google Maps, a Gmail és a YouTube is. A tökéletes tájékozódást segíti az okostelefonon futó MOTONAV navigáció.

Korszerű Mobil iroda

A Milestone XT720 a dokumentumok szerkesztését, és a multi-taskot is támogatja, akkor is, ha a felhasználó úton van.



Az új eszköz több ezer alkalmazáshoz nyújt könnyű hozzáférést az Android Market-en keresztül, és biztosítja, hogy a kedvenc alkalmazások gyorsan és zökkenőmentesen fussanak.