Ingyenes, Facebookon is játszható futballjáték

forrás Prim Online, 2010. június 14. 14:45

A Playfish fejlesztésében készült EA SPORTS FIFA Superstars ingyenesen játszható, így a sportág szerelmeseinek százmilliói élvezhetik a virtuális futball élményét immár a Facebookon is. Az épp a 2010-es labdarúgó-világbajnokság kezdetére megjelenő játék a jövőben más közösségi oldalakon is hozzáférhető lesz.

„A FIFA sorozat játékai az első megjelenés óta több mint 90 példányban keltek el, a FIFA 10 pedig jelenleg a legjobb értékeléssel rendelkező futballjáték a világon, mind PlayStation3, mind Xbox 360 platformon” - nyilatkozta Matt Bilbey, az EA SPORTS futballdivíziójának alelnöke.

A 2010-es labdarúgó-világbajnokságnak köszönhetően focilázban ég a világ, így nem is volt kérdés, hogy a FIFA Superstars játékosai összeállíthatják nemzeti válogatottjukat, de akár saját fantáziacsapatot is toborozhatnak kedvenc játékosaikból, akikkel aztán barátaik ellen játszhatnak a világbajnoki címért. Az EA SPORTS licenceinek köszönhetően a FIFA Superstars felhasználói 30 bajnokság, 500 csapat és 15000 futballista közül válogathatnak. Kedvenc játékosaik összegyűjtésével és csereberéjével egyedi klubokat hozhatnak létre, megküzdhetnek barátaik csapataival, bajnokságokat szervezhetnek, sőt: ellenfeleiket kiválaszthatják a legnagyobb ranglistákról, hogy a legjobbakkal mérhessék össze erejüket.