200.hu: Segítsen az árvíz betűivel!

forrás Prim Online, 2010. június 16. 17:38

A hazai domainregisztrátor cégek közössége karitatív akciót kezdeményezett, amellyel az árvíz sújtotta Felsőzsolca Óvodáját támogatják.

A magyarországi, domainregisztrációs szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozások közössége az elmúlt hetek árvizei által okozott károk megsegítésére karitatív akciót hirdet.

A kezdeményezéshez csatlakozó cégek a 2010. június 15. és július 15. között benyújtott minden olyan domainregisztráció árából, amely az "árvíz" szó bármely betűjét tartalmazzák, domainenként 200 Ft-ot az árvíz által elöntött Felsőzsolcai Platthy Ida Óvoda eszközeinek pótlására és az intézmény felújítására fordítanak.

A csatlakozó cégek a karitatív akcióból befolyó összegeket a Felsőzsolca Óvodájának működését segítő "A Felsőzsolcai 2.sz. Óvoda Gyermekeiért Alapítvány" részére ajánlják fel.

A 200.hu domainnév alatt egy önálló weboldalt hoztak létre, ahol az intézményről készült fényképek tekinthetőek meg. Ezen a honlapon várják azon cégek jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez.

A gyermekek játékainak pótlására és az óvoda felújítására kezdeményezett akcióhoz támogatók folyamatosan csatlakoznak. A csatlakozók számától függően akár milliós nagyságrendű támogatás is megszülethet, azonban ez az összeg az intézményben okozott kárnak sajnos csak a töredékét tudja fedezni.