A Fujitsu átfogó IT-infrastruktúra üzemeltetési szolgáltatást indít SAP-hoz

forrás Prim Online, 2010. június 21. 14:35

A Fujitsu bejelentette, hogy átfogó IT-infrastruktúra üzemeltetési szolgáltatással bővíti SAP portfólióját. Az új szolgáltatással a nagyobb középvállalatok és a nagyvállalatok hatékonyabban üzemeltethetik SAP-környezetüket, és ezzel párhuzamosan a kapcsolódó költségeket és kockázatokat is lefaraghatják.

Az ügyfelek konkrét szükségleteihez és a változó piaci viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodó menedzselt szolgáltatás az SAP rendszerkörnyezet üzemeltetésének minden területét lefedi: a tanácsadástól kezdve a tervezésen és az optimalizáláson át a holisztikus IT-szolgáltatásmenedzsmentig. A nemzetközi kiterjesztés első hullámában a Fujitsu az osztrák, a német, spanyol és a svájci piacon jelenik meg az új szolgáltatással.

A vállalatok egyre intelligensebb módon próbálják kielégíteni IT-igényeiket. A Fujitsu SAP-hoz kínált infrastruktúra-üzemeltetési szolgáltatása lehetővé teszi számukra, hogy ezt a komponensek optimális kombinációjával, rugalmasan és használathoz igazodó fizetés mellett tegyék. A Fujitsu IT-termékekből, adatközponti és irodai megoldásokból, szolgáltatásként nyújtott infrastruktúra-szolgáltatásokból és menedzselt infrastruktúra‑komponensekből álló Dinamikus Infrastruktúrák portfólióval teljes szervezetük IT-architektúráját optimalizálhatják. Így tökéletes rugalmasságot, hatékonyságot és megbízhatóságot érnek el IT-rendszereiknél és gyorsabban reagálhatnak az állandóan változó üzleti követelményekre.

A kínált szolgáltatások között szerepel az SAP-infrastruktúra üzemeltetése, az SAP-rendszerek és adatbázisok támogatása és karbantartása, valamint olyan megelőző szolgáltatások nyújtása, mint pl. a biztonsági mentés, a helyreállítás és a katasztrófaelhárítás. A közép-európai ügyfelek emellett a Fujitsu csoporthoz tartozó TDS bizonyított szakértelmét is igénybe vehetik az SAP-tanácsadás, a rendszerbevezetés, az alkalmazásfelügyelet és a középvállalati outsourcing-szolgáltatások terén.