Vezető hálózati megoldások egy kézből: Cisco-partner lett a NET'54

forrás Prim Online, 2010. június 23. 12:19

A világ legnagyobb hálózatieszköz-gyártójával, a Cisco Systems-szel kötött partneri megállapodást az Avaya megoldások hazai piacát már évek óta vezető NET’54 Üzleti Kommunikáció. A cég az együttműködés eredményeként két vezető hálózati és távközlési gyártó megoldásait egy kézből biztosítja.

A NET’54 Üzleti Kommunikáció 1996 óta foglalkozik alközponti és ügyfélszolgálati rendszerek kiépítésével és menedzselésével. A cég az elmúlt években olyan vállalatok távközlési és ügyfélkapcsolati infrastruktúráját építette ki és felügyeli, mint a Pannon, a Vodafone, az AMEX, az AXA, a K&H Bank, a Sodexo, az Avon vagy a TIGÁZ. A korábban meghatározott stratégiával összhangban a NET’54 elérkezettnek látta az időt arra, hogy bővítse hálózati és távközlési megoldásainak körét, illetve a vezető gyártók partnereként alternatívát kínáljon a technológia terén ügyfeleinek. Így 2010-ben partneri megállapodást kötött a Cisco Magyarországgal a cég megoldásainak értékesítésére, bevezetésére és ügyfél oldali karbantartására.  „Új belépőként nem számítunk könnyű csörtékre a piacon, ugyanakkor azt gondoljuk, hogy cégünk üzleti filozófiája – melynek köszönhetően több éve magabiztosan tartjuk első helyünket a hazai Avaya megoldásszállítók között – a Cisco-partnerség vonatkozásában is eredményes lesz. 50 fős szakembergárdánk mindehhez olyan biztos alapot nyújt, mely jelentős előnyt jelent a piac többi szereplőjéhez képest” – mondta ifj. Karászi József, a NET’54 ügyvezetője.

Megoldás raktárról


A NET’54 már megkezdte az új terület sikeres meghódításához elengedhetetlen szakmai kompetenciák fejlesztését. Év elején két, közel évtizedes tapasztalattal rendelkező, a tervezésben és a telepítésben jártas Cisco-mérnököt vett fel. Ezzel párhuzamosan a menedzsment átfogó képzési programot indított el, melynek célja, hogy a jelenleg 50 fős szakembergárda 10 százaléka 1 éven belül nemzetközi Cisco minősítéssel igazolt kompetenciákat szerezzen.

„Már több sikeres Cisco-bevezetésen vagyunk túl, a jelenlegi adatok alapján pedig már a 6. legnagyobb Cisco-partnerként működünk Magyarországon” – ismertette a Cisco-piacon tett első sikereiket ifj. Karászi József. A vállalat vezetője nagy jövőt lát a Cisco alapú megoldások értékesítésében és bevezetésében, melyhez kapcsolódóan saját raktárkészletet hoz létre az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálása érdekében.