OxygenOffice Professional 3.2.1.40

forrás Prim Online, 2010. június 29. 12:14

Az OxygenOffice Professional 3.2.1.40 egy nyílt forráskódú, ingyenes, nagy tudású irodai programcsomag, amely kiválóan alkalmas szövegszerkesztési, táblázatkezelési, bemutatókészítési, adatbázis-kezelési és rajzolási feladatok megvalósítására Windows és Linux operációs rendszerek alatt.

A programcsomag a kor igényeinek megfelelő eszköz, amelynek működése nagymértékben hasonlít a kereskedelmi forgalomban lévő hasonló célú programcsomagokhoz, de azokkal ellentétben, az OxygenOffice Professional teljesen ingyenes és szabadon használható tetszőleges számú számítógépen, bármilyen célra, magánszemélyek, vállalkozások és állami intézmények esetében egyaránt.

Az OxygenOffice Professional bázisát adó OpenOffice.org fejlesztését a Oracle Corporation végzi több céggel és az OpenOffice.org önkéntes közösségével együttműködve. Magyarországon a honosítást és fejlesztést az FSF.hu Alapítvány látja el, szintén az önkéntes közösség segítségével. Az OxygenOffice Professional és az OpenOffice.org technikai támogatása önkéntes, közösség alapú és nem garantált.

Az átfogó magyar nyelvi támogatást tartalmazó OxygenOffice Professional számos hasznos kiegészítést tartalmaz, amelyekkel még könnyebb professzionális munkát végezni. A 3.2.1 verzió egy hibajavító kiadás, ám a jelen kiadásba számos újdonság és javítás került bele a rendszer alapjait adó Go-oo rendszerből, a magyar nyelvű verzió tökéletesítését célul kitűző FSF.hu változatból, valamint a saját kiegészítéseikből is.

Az OxygenOffice Professional letöltése
http://ooo.itc.hu/oxygenoffice/download/
http://sourceforge.net/projects/ooop/files/

További információk
http://user.services.openoffice.org/hu/forum/viewtopic.php?t=514