Percenként 80 képet olvas be a Xerox DocuMate 3640

forrás Prim Online, 2010. június 29. 16:34

Továbbfejlesztette a Xerox a jól bevált DocuMate 632 lapolvasóját, és már a felhasználók számára is hozzáférhetővé tette a berendezés újabb verzióját. A DocuMate 3640 200 dpi felbontású monokróm vagy szürkeárnyalatos színmélységben 40 oldal illetve 80 kép per perc sebességgel dolgozza fel a dokumentumokat.

Magyarországon is bemutatkozott a Xerox DocuMate 3640 típusú kétoldalas síkágyas lapolvasója, ami percenként akár 80 kép beolvasására képes. A lapolvasónak 80 oldal kapacitású automatikus lapadagolója van, amelyben az ultrahangos érzékelő felismeri, ha több lap összetapad vagy egymáshoz van tűzve, és erről figyelmezteti is a felhasználót.

Személyre szabott beállítás
A DocuMate 3640 motorja a Visioneer OneTouch szoftver, amivel a dokumentumokat 99 előre beállítható célhelyre lehet beolvasni. Elég egyetlen gombnyomás, és a dokumentum a személyre szabott felbontásban, színmélységben, margóbeállításokkal illetve fájlformátumban válik beolvashatóvá, és így továbbítható szinte bármilyen alkalmazásba, mappába vagy eszközre. A tartozék szoftverek közt megtalálható a Nuance PaperPort és az OmniPage Pro, a Kofax VRS, az EMC QuickScan Pro Demo és a Visioneer OneTouch technológia.

Színes kétoldalas lapolvasás
A Xerox DocuMate 3640 feldolgozási sebessége 200 dpi felbontású monokróm vagy szürkeárnyalatos színmélységben 40 oldal illetve 80 kép percenként. Legnagyobb optikai felbontása 600 dpi, belső színmélysége 48 bites, és nagy sebességű USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilis) felületen csatlakoztatható. Számos tartozék szoftvere között a TWAIN és a minősített ISIS vezérlőprogramok is megtalálhatók.