A T-Mobile honlapján előrendelhető az androidos Samsung Galaxy S

forrás Prim Online, 2010. július 8. 17:17

A Super AMOLED kijelzős, érintőképernyős, androidos Samsung Galaxy S mobiltelefon is megrendelhető a T-Mobile honlapján.

Akik erre a mobilra vártak, már a forgalomba kerülés előtt számos konstrukcióban, akár részeltre is előrendelhetik a Galaxy S-t.

Az Android operációs rendszerű mobilt 4 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel, 1GHz-es processzorral, Layar Reality böngészővel és továbbfejlesztett LBS alkalmazással vértezték fel a még gazdagabb, valósághű tartalmak megjelenítéséhez. A bárhonnan, bármikor online elérést biztosító ‘Social Hub’ alkalmazás az online közösségi oldalak, a chat és e-mail felhasználókat segíti.

A méretesnek számító 4 hüvelykes Super AMOLED kijelző kevesebb tükröződéssel és szupergyors érintésérzékelés mellett nyújt páratlan minőséget. A fotók és videók kiváló minőségét az mDNIe technológia biztosítja, mely már a Samsung LCD és LED-televízióiban is bizonyított. A technológia példaszerű megoldást nyújt HD videók készítéséhez, szerkesztéséhez és lejátszásához, az interneten való böngészéshez és e-book olvasásához. A Galaxy S átfogó integrációt biztosít tulajdonosának: az Android Marketről beszerezhető számtalan alkalmazás segítségével hozzáférhet a Google Search, a Gmail vagy a Google Maps szolgáltatásokhoz, illetve – a vezeték nélküli technológiának köszönhetően – egyszerűen csatlakozhat más eszközökhöz, legyen az notebook, digitális kamera, vagy akár televízió.