A GFI Software felvásárolta riválisát, a Sunbelt Software-t

forrás Prim Online, 2010. július 15. 06:39

Az akvizíció lehetővé teszi a GFI számára, hogy felhasználja a VIPRE technológiát a GFI e-mail és webbiztonsági megoldások fejlesztése során.

„Egy kiváló, szárnyaló, nyereséges vállalatot vásároltunk fel, mely tökéletesen illeszkedik a GFI stratégiai elképzeléseibe. A felvásárlásnak köszönhetően egyesíthetjük termékeinket, tovább fejleszthetjük vállalatunkat.” – nyilatkozta Walter Scott, a GFI vezérigazgatója.

A floridai, Tampa Bay-i székhelyű Sunbelt Software termékei közt megtalálhatók az antivírus-, anti-spyware, e-mail biztonsági és malware elemző megoldások is. Legismertebb termékeik közt találhatók a VIPRE és CounterSpy termékcsaládok, valamint a Sunbelt Exchange Archiver, a CWSandbox és a ThreatTrack is.

A GFI Software termékei között helyben telepített, felhő alapú és hibrid megoldások is találhatók. A cég az Egyesült Államokban (Észak-Karolinában és Kaliforniában), az Egyesült Királyságban (Londonban és Dundee-ban), Ausztriában, Ausztráliában, Máltán, Hongkongban és Romániában is rendelkezik irodával, melyeken keresztül ügyfelek százezreit szolgálja ki. A GFI, mely a Microsoft Gold Certified Partner státuszt is magáénak mondhatja, nagy hangsúlyt fektet több ezer partnert számláló viszonteladói hálózatára.