A HP új modellel erősít: ProBook 5320m

forrás Prim Online, 2010. július 15. 13:51

23,5 mm szélességével és 1,7 kg súlyával a HP ProBook 5320m a HP egyik legvékonyabb üzleti notebookja. Az alumíniumborítású noteszgép 13,3” képátmérőjű , HD LED kijelzővel, és  teljes méretű, cseppálló billentyűzettel van ellátva. 

Az energiatakarékos notebook csökkentett energiafelhasználás mellett kivételes teljesítményt nyújt. Az ultravékony és könnyű külsővel rendelkező noteszgép Intel Turbo Boost és Hyper-Threading technológiával van felszerelve. Ezen kívül USB, CD és DVD meghajtó, illetve VGA és DisplayPort  csatlakozó is található rajta. A beépített HP Mobile Broadband, WLAN és Bluetooth technológia kényelmes internet- és intranet-hozzáférést biztosít a felhasználók számára, akik akár út közben is e-mailezhetnek, vagy juthatnak információhoz.  

A fokozott üzleti biztonságra, energiatakarékosságra és könnyű használatra tervezett  HP ProBook 5320m HP ProtectTools alkalmazással van ellátva, amely segítségével a felhasználók  három egyszerű lépéssel alakíthatnak ki jelszavas védelmet. A notebook elvesztése vagy ellopása esetén a személyes adatok meghajtó titkosítással, és az 5320m esetében ujjlenyomat azonosító és arcfelismerő programmal védettek. 

A BFR- és PVC-mentes HP ProBook 5320m csökkenti a környezet terhelését. A notebook ENERGY STAR, illetve EPEAT Silver tanúsítvánnyal rendelkezik, és 90 százalékban újrahasznosítható anyagokból készült.

Az m-sorozat legújabb tagja lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, ami hozzájárul a vékony külsőhöz. Az opcionálisan választható hatcellás akkuval akár 11 óráig működik a gép. 

A HP ProBook 5320m notebook 2010. augusztusában kerül a magyarországi piacra.