Ingyen mobil a Sziget-jegy mellé

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 20. 08:49

A minden heti- és napijegyes számára járó Szigetfone készülék és VitaMAX Sziget tarifa nemcsak küllemében a zenei stílusoknak megfelelően formálható is.

A Vodafone Magyarország a Sziget Fesztivál tiszteletére piacra dobott Szigetfone-ja strapabíró készülék, különlegessége, hogy a Szigetfone és Sziget tarifa kedvezményes telefonálást nyújt a zenerajongók számára. A Szigetfone-osok percenként 10 Ft-ért hívhatják egymást, illetve küldhetnek üzenetet. Az egyhetes rendezvényt a környező országokból, Németországból, Hollandiából és Angliából is sokan látogatják, ezért a külföldre 100 Ft-os percdíjon beszélhetnek, egy üzenet elküldése pedig csupán 30 Ft-ba kerül számukra. A Sziget tarifát nemcsak a látogatók számára találták ki, más Vodafone feltöltőkártyás ügyfelek is igénybe vehetik. A tarifa garantáltan 2010. december 31-ig lesz elérhető, a nemzetközi telefonálás díja pedig augusztus 31-ig marad a különlegesen alacsony 100 Ft-os percdíjon.

A Szigetfone: a napijegyesek 4.000, a hetijegyesek pedig 2.000 Ft ellenében juthatnak hozzá egy 2.000 Ft-tal feltöltött Vodafone 248-os készülékhez, amely különféle kiegészítők segítségével számtalan módon testre szabható. A Sziget tarifa tehát minden tulajdonosának 200 percnyi beszélgetést nyújt fesztiválozó társaival és barátaival, családtagjaival. Az alapkészüléknél többre vágyók 19.900 Ft ellenében a Vodafone 736-ost is választhatják, amely e-mailezésre is alkalmas, míg a legigényesebbek a Google korszerű operációs rendszerével, az Androiddal rendelkező Vodafone 845-ös készüléket vásárolhatják meg 30.990 Ft-ért. Azon fesztiválozók számára is egy különlegességgel készül a Vodafone, akik nem elégednek meg a Vodafone 248-as Szigetfone-juk testreszabásával. Ők punk, rock, hip-hop, afro, disco vagy reggae stílusú testfestést készíttethetnek maguknak a Vodafone standján, ezzel fokozva azonosulásukat kedvenc zenei műfajukkal.

A cég a Sziget látogatóinak mobilinformációs szolgáltatást indít magyar és angol nyelven. A Vodafone jóvoltából ingyenes Sziget InfoSMS révén első kézből értesülhetnek a Szigetfone-osok és a Vodafone ügyfelek is a fellépőkkel kapcsolatos legfontosabb hírekről, az esetleges műsorváltozásokról, a várható időjárásról valamint egyéb, számukra hasznos információkról.