Varázsszőnyeg helyett

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 24. 17:47

Ha a gyors PC, egy-két szuper játék és a kezünk minden mozdulatát hűségesen követő, villámgyors egér adott, akkor az egérnek egy hi-tech versenypálya kell. A top gamerek mellett már a hobbijátékosok is tudják, hogy milyen kiborító, ha az ellenfél csak azért győz le bennünket, mert nem tudjuk a kurzort (na jó, a célkeresztet) az arcába vágni.

A dán Steelseries egérszőnyegeit is választhatjuk a kedvencünk alá. Több méretben és vastagságban készülő szövetek direkt az egerek kényelmére és a mi megelégedésünkre készültek. A felület, amire rakjuk, bármilyen lehet, a gumi megtapad bárhol, nyúzhatjuk nyugodtan. A kiváló minőségű szövet pedig megfelel az összes gamer egérhez, pontos lövéseket és szaggatásmentes játékot biztosít.

A Razer olyan egérpadokat gyárt, amelyek a precíz kurzormozgatás mellett a gyors navigációt is biztosítják. A világ legjobb PC-játékosainak az igényeit megszívlelve tervezett Razer Goliathus Speed Edition egéralátét-sorozat a nagy sebességű mozgatás, a gyorsulás és a lézer precíz pozícionálásbiztosítása mellett kényelmes a kéznek és az egérnek egyaránt. Mindenféle játékstílushoz megfelelő, nagy strapabírású felület a Razer saját, díjnyertes technológiájával készült. Puha és teljesen sima felület egyértelműen jobb, mint ha a kemény asztalon játszanánk, ahol az apró karcolások és egyenetlenségek az egérkurzor nem várt ugrását eredményezik. A Razer Goliathus Speed Edition a komoly játékos egerekhez optimizált felülete bármilyen érzékenységhez vagy szenzortípushoz ajánlható.
 
A “túlméretes” Razer Goliathus Alfa Speed a széles kézmozdulatokhoz ad tágas teret, ha a játék során nagy területeket kell gyorsan és intenzív mozgásokkal bejárni. A közepes Goliatus Standard optimális méretarányokkal rendelkezik mindenféle játékhoz alkalmazkodva, a helytakarékos Omega a helyszűkében levő játékostársainknak lesz ideális. Az asztalra simuló gumifelület megakadályozza, hogy a vehemens egerünk elcsússzon az alátéttel együtt.