Következő generációs térhangzású Logitech hangszórórendszer

Kovács Attila, 2010. július 25. 11:03

A Logitech  új Logitech Surround Sound Speakers Z506 hangszórórendszerével a zene, a filmek és a játékok is erőteljes 5.1-es hangzásban szólalnak meg.

Szinte bármilyen szórakoztató elektronikai eszközt rá tudunk kapcsolni: a számítógépet, a PS3, az Xbox 360 vagy a Wii játékkonzolokat, az iPodot vagy akár egy DVD-lejátszót is. A Logitech Z506jóformán minden szórakoztató elektronikai összeállításba beköthetõ. Gyorsan rádughatunk egy játékkonzolt annak RCA csatlakozójával, a PC-t a hangkártyáján keresztül vagy egy digitális zenelejátszót a 3,5 milliméteres bemeneten. Az üzembe helyezés már csak azért sem okozhat gondot, mert az összes kábel színekkel van jelölve, és a rendszerhez tartozik egy hangkártyákkal illetve zenelejátszókkal használható összekötõ kábel is. A játékosok a Z506-ot közvetlenül rákapcsolhatják a játékkonzol meglévõ RCA csatlakozóira. A Logitech Surround Sound Speakers Z506 hangrendszerre egy idõben akár két különbözõ eszköz is csatlakoztatva lehet, így például a játékkonzol és az MP3 lejátszó.

A 3D sztereó hangzásra kialakított Z506 a kétcsatornás sztereó hangot lenyűgöző térélménnyé varázsolja, így kedvenc filmünk legizgalmasabb jelenetének kellős közepén érezhetjük magunkat, és jobban szerepelhetünk olyan játékokban, ahol hallanunk kell, amikor a hátunk mögé lopózik az ellenség.

A Logitech Surround Sound Speakers Z506 megjelenése Európában augusztusra várható, ajánlott fogyasztói ára 89,99 euró.