HD-mobilkamera a Panasonictól: filmezéshez, fotózáshoz, azonnali feltöltéshez

forrás Prim Online, 2010. július 31. 18:34

A HM-TA1 olyan új generációs HD-mobilkamera, amely kivételesen kompakt mérettel és rendkívüli mobilitással rendelkezik. Mivel a tenyérben kényelmesen elfér, akár zsebbe vagy kistáskába is csúsztatható, ugyanakkor mind Full HD videofelvételt, mind a kiváló minőségű fotókészítést lehetővé tesz - bárhol és bármikor.

Egyszerű formatervezésének és működtetésének köszönhetően bárki számára már az első alkalommal könnyen használható. Minden gombja az intuitív kezelést tartja szem előtt, beépített, szoftverrel ellátott USB-terminálja pedig egyszerű számítógépes csatlakozást, szerkesztést, és YouTube- vagy Facebook-feltöltést biztosít. Felvételkészítéshez a TA1 MPEG-4-es AVC-fájlformátumot használ (MP4), felkínálva annak széles körű kompatibilitását, valamint támogatja az Apple iFrame videoformátumát, amely gyors és kényelmes áttöltést és szerkesztést biztosít az iMovie szoftverrel készített felvételek számára.

A TA1 a Skype IP-telefon szolgáltatásával is használható. Ehhez csak csatlakoztatni kell a készüléket a számítógéphez, s az ily módon webkamerává alakult optikán keresztül ingyenes Skype-videohívások bonyolíthatók a távolban élő családtagokkal vagy barátokkal.