Új Logitech akkumulátoros hangszóró iPod dokkolóval

Mészáros Péter, 2010. augusztus 10. 17:05

A Logitech bemutatta a Logitech Rechargeable Speaker S715i hordozható, iPod és iPhone dokkolóval ellátott új hangszóróját, ami kiváló hangzást biztosít, bárhová is visszük magunkkal. A nagyszerű hangminőségről nyolc hangsugárzó gondoskodik, a feltölthető akkumulátorral pedig bárhol használhatjuk a hangszórót, ahol épp kedvünk támad egy kis bulihoz.

A Logitech Rechargeable Speaker S715i tiszta hangzással kelti életre a zenét, amit elsősorban a nyolc, egyedileg hangolt hangsugárzónak köszönhet. Az S715i-ben kettő darab hét és fél centis, lézerrel hangolt neodímium mágneses sugárzó felel a középtartományért, kettő darab másfél centis neodímium sugárzó a tiszta magas hangokért és négy darab 5 centis passzív sugárzó a legmélyebb basszusokért. Az eredmény: egy kompakt iPod hangszórórendszerből áradó, minden tartományban gazdag, kiegyensúlyozott hangkép.

A hangszórót magunkkal vihetjük bárhová, és még tartalék elemekről sem kell gondoskodnunk, hiszen a tartozék akkumulátorral hálózati csatlakozás nélkül is akár nyolc órát hallgathatjuk a zenét.

A Logitech Rechargeable Speaker S715i vezeték nélküli távirányítójával akár 10 méteres távolságból is beállíthatjuk a hangerőt, elindíthatjuk és megállíthatjuk a lejátszást, átugorhatunk számokat, bekapcsolhatjuk a véletlen lejátszás vagy az ismétlés üzemmódot, illetve ki-be kapcsolhatjuk a hangszórót. További kényelmünket szolgálja a tartozék utazótáska, amelyben magunkkal vihetjük a dokkolót, és még a tápegységnek és a távirányítónak is marad hely.

A Made for iPod és Works with iPhone védjegyek garantálják, hogy a hangszóró kifogástalanul működik együtt az iPod illetve iPhone készülékünkkel. A hangszóró újszerű dokkoló kialakításának köszönhetően, bármilyen iPhone és univerzális dokkolóval felszerelt iPod lejátszóval használható – külön adapter használatára nincs szükség.

A Logitech Rechargeable Speaker S715i megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is ebben a hónapban várható. Javasolt fogyasztói ára 179,99 euro lesz.