Öt új ingyenes stratégiai játék az iWiw-en

forrás Prim Online, 2010. augusztus 11. 16:35

Gladiátor, kalóz vagy akár világuralomért küzdő űrhajós bőrébe bújhatnak mostantól az iWiW-felhasználók, hiszen július végétől öt új ingyenes stratégiai játék érhető el a közösségi portálon. Az alkalmazásokat a világszerte ismert játékfejlesztő, a Bigpoint GmbH jegyzi.

A felhasználók már három kattintás után játszhatnak az ingyenes játékokkal az iWiW-en. Az alkalmazások felvételével ráadásul egy 100 milliós közösséghez is csatlakoznak, hiszen a fejlesztő az a Bigpoint GmbH, amely világviszonylatban a legnagyobb böngészőalapú játékportállal rendelkezik. Alkalmazásai jelenleg közel harminc  nyelven, százhúsz országban érhetők el.

Az új játékok közül a legnépszerűbb a Farmerama, ahol animált állat- és növényvilág, összetett kereskedelmi rendszer, friss gazdahírek és mókás figurák várják a játékosokat, akik izgalmasabbá téve a játékot csínytevésekkel meg is nehezíthetik gazdálkodó ellenfeleik, ismerőseik életét.
Azoknak, akik harcosabb kihívásokra vágynak, a többi alkalmazás lehet ideális választás. A War of Titans játékban gladiátorok vagy amazonok bőrébe bújva, saját képességeik fejlesztésével hódíthatnak provinciákat és városokat, vagy ismerőseikkel klánokba verődve felépíthetik saját arénáikat; míg a Seafight alkalmazásban kalózként kell helytállniuk a vállalkozó szellemű iWiW-eseknek. Akiket vonz a sci-fi világa, a DarkOrbit alkalmazást vegyék fel az iWiW Alkalmazások menüpont alól, ahol három cég egyikeként kell vetélkedni a végső uralomért; míg a Deepolis játékosai tengeralattjárók parancsnokaiként küzdenek a túlélésért. A felhasználók mindezt végig az iWiW portálon maradva tehetik meg.

Az iWiW tervezi, hogy a jövőben több új közösségi játékot is bevezet a portálon.