Az iPhone-osok többet szexelnek, mint az Androidosok

Genda Csongor Zoltán, 2010. augusztus 12. 09:39

Egy amerikai társkereső oldal jelentéséből kiderül, hogy az iPhone-tulajdonosoknak több partnerük volt, mint az Android készülékeket használóknak.

Az OkCupid felmérést végzett az okostelefon-tulajdonosok szexuális életével kapcsolatosan, hogy megtudják, mely eszköz birtokosainak volt a legtöbb intim kapcsolata. Az iPhone-os nők kerültek ki győztesen a versenyből, ugyanis ők átlagosan 12.3 ex-partnerrel dicsekedhetnek, az Android-os hölgyek viszont csupán 6.1 férfival létesítettek szexuális kapcsolatot, a Blackberry-táborhoz tartozóknál pedig 8.8-as átlagot mértek a piackutatók. A férfiak esetében is megmarad ez az arány, csupán ők kevesebb élménnyel büszkélkedhetnek, mint a gyengébbik nem képviselői. Az Androidosok 6, a Blackberry-sek 8.1, az iPhone-osok pedig 10 trófeát gyűjtöttek be 30 éves korukig, ugyanis a társkereső oldal csakis ezt a korosztályt kérdezte meg jelentése elkészítéséhez.
A társkereső oldal arra is felfigyelt, hogy az Androidosok komoly kapcsolatot keresnek, míg az almás társkeresőkben ott bujkál a kalandvágy.