Da Vinci Learning csatorna a T-Home kínálatában

forrás Prim Online, 2010. augusztus 14. 08:45

2010. augusztusától további 350 ezer háztartásban elérhető a Da Vinci Learning, az egész családnak szóló tudományos és oktató csatorna a berlini székhelyű Da Vinci Media és a Magyar Telekom megállapodásának köszönhetően.

Mostantól a T-Home előfizetők is nézhetik a Da Vinci Learning műsorát - az analóg kábel platform kivételével valamennyi televíziós platformon, azaz digitális kábeltelevízión, SAT TV-n és IPTV-n fogható a csatorna.
A Da Vinci Learning oktatási TV-csatorna kiemelkedő színvonalú oktatási műsorokat kínál gyermekek, kamaszok és felnőttek részére. Valódi ismeretek, személyre szabott inspiráció és a színvonalas otthoni szórakozás ötvözetét nyújtja nézőinek. A tv-csatorna műsorstruktúráját úgy állították össze, hogy az megkönnyítse a tanulás folyamatát, és életre hívja a könnyed, tévénézés közbeni tanulást, ahol nézőiket játékosan arra ösztönzik, hogy részt vegyenek az izgalmas válaszok megtalálásában. Napi 24 órás műsorkínálatának tematikájában megtalálhatók a tudományok, a technika, az emberi test, a kultúra és a jövőkutatás területei.