Kedvezmények Sziget karszalaggal – a Sziget után is

forrás Prim Online, 2010. augusztus 15. 20:01

Sokan nem tudják, hogy karszalagjukat nem feltétlenül érdemes azonnal a fesztivál után letépni, mivel számos kedvezmény egészen augusztus végéig igénybe vehető.

Érdemes érdeklődni a kedvezményes helyszíneken, meddig biztosítanak olcsóbb belépőt szigetes karszalaggal. A kedvezményes helyek közé tartoznak például Budapest történelmi fürdői, úgy tartják, például, hogy a Széchenyi és a Rudas Fürdő gyógyvize étvágynövelőként és afrodiziákumként hat. Az Állatkert medencéjébe például a Széchenyi Fürdőtől kapott gyógyvizet töltik, a budapesti vízilovak világszerte híresek szaporaságukról és hosszú életükről. A Gellért Fürdő férfi látogatói megtapasztalhatják, milyen érzés híres Zsolnay porcelánnal burkolt medencében fürdeni, hiszen a legutóbbi felújításkor a férfi termál részleg teljes egészében Zsolnay burkolatot kapott. A hölgyeket pedig maga a gyógyvíz kárpótolja, hiszen számos ismert kozmetikai cég használja azt alapanyagként. Kedvezményekkel várják a Szigetlakókat 2 közeli strandon, a Dagály és Római Strandfürdőkre a belépő érvényes Szigetes karszalaggal mindössze 1500 Ft. Az 1500 Ft-os kedvezményes jegyár kizárólag a Dagály-, ill. a Római Strandfürdőre. A többi strandon a fürdőkben is érvényes 15% kedvezményt biztosítják. Ezen kívül Idén sértetlen karszalagoddal 20% kedvezménnyel válthatunk belépőt a Fővárosi Vidámparkba. Rengeteg múzeum kiállításaira tudunk sértetlen napi vagy heti Sziget-karszalaggal fél áron bejutni egészen augusztus végéig. A múzeumok listájához klikk ide!

Az idei fesztiváltól búcsúzva íme egy Flashmob a Szigeten. A Havervagy tánc lényege, hogy több száz ember táncolt egyszerre. Bár a flashmobok eszenciája, a meglepetésszerűség kimaradt a produkcióból, így is hatásos, megkapó volt ennyi porban táncoló alakot látni egyszerre.

http://www.youtube.com/watch?v=IMdPCOLqVwA