Dell táblagép 5 hüvelykes képernyővel

Széll Zoltán, 2010. augusztus 16. 18:46

A Dell bemutatta a Dell Streak kézi eszközt, egy fekete, szénszálas házba szerelt Android alapú táblát, 5 hüvelykes képernyővel.

A kis masina egyesíti a mobiltelefon-, a játék-, a szórakoztató- és a navigációs funkciókat. A 5 hüvelykes képernyővel felszerelt eszköz ideális az Android kompatibilis játékokhoz és alkalmazásokhoz, a kompromisszumok nélküli hordozhatóság feladása nélkül. A beépített Wi-Fi és Blueetooth képesség, valamint a 3G csatlakozófelület lehetővé teszi zenék letöltését és hallgatását, szociális hálózati státusz aktualizálását valós-időben, e-mail-ek küldését és fogadását továbbá hanghívások kezdeményezését.

A Streak nagy képernyőjén a család minden tagja könnyen böngészhet a web-en, az 5 hüvelykes képernyő elegendően nagy a weboldalak jól olvasható megjelenítéséhez. A Dell Streak nagy teljesítményét a Qualcomm „Snapdragon” processzor biztosítja.

 A 152,9 x 79,1 x 9,98 mm-es és 220 gramm súlyú Dell Streak 1,0 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzort, Adreno 200 GPU-t, 512 MB LPDDR1 memóriát, 16 GB micro SD + 2 GB integrált NAND flash memóriát, 5 megapixeles kamerát (duál LED villanóval) + frontoldali arc-kamerát, 5 hüvelykes, 800 x 480 képpont felbontású LCD érintőképernyőt és kivehető, cserélhető 5,661 Whr telepet rtartalmaz.