Megújult a nagy teljesítményű Kingston HyperX memóriacsalád

forrás Prim Online, 2010. augusztus 22. 08:07

A Kingston bejelentette HyperX termékcsaládjának két új tagját, a már Magyarországon is elérhető a HyperX „H2O” vízhűtésű DDR3 és a HyperX „blu” belépő szintű DDR2 és DDR3 memóriakészleteket.

A Kingston HyperX memóriái minőségi alkatrészekből készülnek, amelyek megfelelnek a Kingston stabilitásra, magas frekvenciára és alacsony késleltetésre vonatkozó szigorú tervezési és mérnöki követelményeinek, sőt, nem ritkán meg is haladják azokat. Az öt terméksorozat mindegyikét kifejezetten egy bizonyos célra tervezték:

HyperX blu     Megbízható memória, amely ideális kezdő játékosok vagy számítógép rajongók számára.
HyperX LoVo         Olyan felhasználók számára készült, akiknek előnyt jelent az alacsonyabb energiafelhasználás illetve a csökkentett hőtermelés, és mindehhez kedvező áron szeretnének hozzájutni.
HyperX Genesis    Jobb hőteljesítményt, magasabb frekvenciasebességet és alacsonyabb késleltetést biztosít, ezáltal ideális a megszállott játékosok, a rajongók és a rendszerintegrátorok számára.
HyperX T1    E modult a fokozott memóriateljesítményt hajszoló tuningolók és professzionális felhasználók számára tervezték. A magas bordázat kiváló hőleadást biztosít, ezáltal alkalmas a túlhajtott rendszerek felépítésére.
HyperX H2O    Kiemelkedő szintű hűtőfunkció jellemzi, amely folyadék segítségével vezeti el a hőt, így kiválóan alkalmas mindazon megszállott játékos és számítógép-rajongó számára, aki a maximumot szeretné kihozni számítógép-memóriája teljesítményéből.