Új szoftverüzletág az APC by Schneider Electricnél

forrás Prim Online, 2010. augusztus 25. 13:49

Új, adatközponti szoftverüzletágat hozott létre az APC by Schneider Electric. Az új, Data Center Software üzletág lesz felelős az adatközpontok fizikai infrastruktúrájával kapcsolatos szoftver- és menedzsment rendszerekért, valamint a szoftverfejlesztés, a kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységek, illetve a marketing- és partnerprogramok felügyeletéért.

A Data Center Software üzletág támogatni fogja a Schneider Electric energiamenedzsment kezdeményezéseit. Az üzletág csapata az Ecostruxure egyik kritikus elemeként az APC InfraStruxure menedzsment szoftver portfólióját fogja kiemelten kezelni. Az InfraStruxure megoldás segítségével az adatközponti szoftverüzletág leegyszerűsíti és segíti az energia- és üzemeltetés-hatékonysági célkitűzések megvalósítását az adatközponti környezet minden területén.

A szoftver portfólió elemei az InfraStruxure Operations – a mindennapi üzemeltetés és készletnyilvántartás; az InfraStruxure Central – az adatgyűjtés és eszközfelügyelet; az InfraStruxure Capacity és InfrStruxure Change – a tervezés és optimalizálás feladataira szolgálnak. Az InfraStruxure Energy Efficiency pedig az energia felhasználás elemzésére és modellezésére nyújt lehetőséget egészen a rack-es szerverek szintjéig.

Az új üzletágat Soeren B. Jensen az APC adatközponti szoftverekért felelős alelnöke vezeti, közvetlenül Laurent Vernerey, az APC elnök vezérigazgatójának és egy dedikált ellenőrző testületnek az felügyelete alatt.