Exkluzív fekete Olympus E-P2 szettek

Kiss Ádám Zoltán, 2010. augusztus 31. 17:23

A fekete örök divat és mindenhez megy, így az Olympus új E-P2 Black Edition szetteket jelentett be, fekete gépvázzal, fekete 17 mm-es pencake objektívvel, fekete elektronikus keresővel vagy vakuval, valamint egy exkluzív retró objektívvédő kupakkal.

Az Olympus most viszont igazi ínyencséget kínál: két exkluzív kitet a PEN zászlóshajójához, az E-P2 modellhez. A csillogó fekete E-P2 mellett mindkét kitben megtalálhatjuk a szupervékony M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 Pancake objektívet – szintén fekete kivitelben. Ezenkívül mindkét kit tartalmaz egy-egy további, csúcskategóriás kiegészítőt: az E-P2 Special Black EVF Edition a V-F2 elektronikus kereső éles vonalaival és új perspektívákkal bír, míg az E-P2 Special Black Flash Edition a retró hangulatú, vékony, kompakt FL-14 külső vaku szintén csak a limitált sorozat számára készült fekete verzióját kínálja. A stílus rajongóinak további örömet szerezhet az eredeti hangulatú objektívvédő sapka – melyen az 1963-ban bemutatott, a legstílusosabb fényképezőgépek egyikeként ismert Olympus Pen F híres, klasszikus F logója látható. Az E-P2 Special Black EVF Edition €1,079 és az E-P2 Special Black Flash Edition €1,049 áron, 2010 októberétől kapható. Mindkét kit limitált sorozatú, csak rövid ideig lesz megvásárolható.

Az E-P2 Special Black EVF Edition 1079 euró, az E-P2 Special Black Flash Edition 1049 eurós áron 2010 októberétől lesz kapható.

Az E-P2 Special Black EVF Edition kit tartalma
·    E-P2 fényképezőgép fekete színben
·    M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 Pancake objektív limitált fekete kivitelben
·    VF-2 elektronikus kereső fekete színben
·    Korabeli hangulatú objektívvédő sapka F logóval

Az E-P2 Special Black Flash Edition kit tartalma
·    E-P2 fényképezőgép fekete színben
·    M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 Pancake objektív limitált fekete kivitelben
·    FL-14 külső vaku limitált fekete színben
·    Korabeli hangulatú objektívvédő sapka F logóval