Mi is az a Kingston blu?

Kiss Ádám Zoltán, 2010. szeptember 4. 09:21

Nemrég debütált a Kingston felsőkategóriás memóriacsalád új sorozata a HyperX blu. A DDR2 és DDR3 chipeket elrejtő kék hővezető pajzsok és áramvonalas, élmentes kialakítása az új blu védjegye.

A Kingston Hyperx blu memória modulok frissített JEDEC szabványú időzítéssel és sebességen működnek. Az új design a korábban már megszokott gyorsasággal, magas minőséggel és még jobb hűtéssel párosítva veszi célba a nagy teljesítményre kiélezett PC-ket. A HyperX blu DDR2 kivitelben 800 MHz (CL5-5-5-15 1,8V), DDR3 változatban 1333 MHz (CL7-7-7-20 1,7V) és 1600 MHz  (CL9-9-9-27 1,7V és 1,65V) sebességre hangolva kaphatóak. A piacon az egyik legjobb ár-sebesség arányú Kingston HyperX blu memóriákhoz élettartamgarancia-támogatás jár. A Kingston a Hyperx nagy teljesítményű memóriacsaládot öt különböző sorozatra bontotta, hogy a felhasználók egyszerűbben és könnyebben kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb darabot.
 
HyperX blu – ideális a kezdő játékosok vagy számítógép rajongók számára.

HyperX LoVo – az alacsony fogyasztást és kedvező energia-felhasználást, valamint az ezzel járó csökkentett hőtermelést előnyben részesítő felhasználók számára készített modulok.

HyperX Genesis – magas frekvencia, alacsony késleltetés és jő hővezető képesség jellemzi ezt a vonalat, ezzel a megszállott játékosok és gépépítők kedvencei.

HyperX T1 – a tuninggal a megnövekedett hőtermelés is együtt jár. Ez a termékvonal a minél jobb hőledást szemelőtt tartva extra bordázott és méretű hőelvezetőket kapott. Ideális a túlhajszolt rendszerek számára.

HyperX H2O – a jobb hőelvonás érdekében bevetett folyadékhűtéses memóriamodulok az igazi ínyencek számára.