EA Sports 4v4 focikupa a Pólus Centernél

forrás Prim Online, 2010. szeptember 23. 18:17

Idén ismét a Pólus Center ad otthont az EA Sports 4v4 Focikupa budapesti selejtezőjének szeptember 25-26-án. Az Electronic Arts szervezésében megvalósuló rendhagyó országjáró bajnokság résztvevői mind a pályán, mind pedig a virtuális világban megmutathatják futballtehetségüket.

Immár hatodik alkalommal indult az a népszerű focibajnokság, amely nem mindennapi módon versenyezteti meg a nevező csapatokat. A 4v4 mérkőzésein ugyanis a 8 perces meccset 8 percnyi videojáték-küzdelem követ a legújabb FIFA játékszoftverrel. 

Az ország nagyvárosait bejáró bajnokság idén szeptember 11-én Kecskeméten kezdődött, majd Győr, Szeged és Pécs után szeptember 25-én érkezik Budapestre, a Pólus Center elé. A döntő mérkőzést október 9-én rendezik a fővárosban.

A rendezők olyan fiúk és lányok jelentkezését várják, akik szenvedélyesen szeretik a focit, és nem félnek ügyességüket élesben, a pályán és a játékkonzolnál is bizonyítani.  Az ingyenes versenyek 3 korcsoportban indulnak, melyekre 12-20 év között lehet nevezni.

További információ