MailStore Server 5.1: már IMAP-on keresztül is elérhető a vállalati levéltár

forrás Prim Online, 2010. szeptember 25. 20:08

A levelezési archiváló szoftvert fejlesztő német deepinvent GmbH bejelentette a MailStore Server 5.1-es változatát. Az új szoftververzió leglényegesebb újdonsága, hogy immár IMAP szerverként is működik, így ezen túl bármilyen okostelefonba, levelezőkliensbe vagy ügyviteli rendszerbe integrálható a teljes levelezési archívumhoz hozzáférést biztosító MailStore. A legfrissebb verzió újításai mellett teljes támogatást is nyújt a Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1-hez.

"A MailStore Server 5.1 új IMAP csatlakozási felületével minden eszköz azonnal hozzáférhet a vállalati levéltárhoz, legyen az okostelefon vagy például ügyfélkezelő rendszer, amit eddig nem lehetett az archívumhoz illeszteni" – mondta Bódis Ákos, a forgalmazó Yellow Cube ügyvezetője. „A MailStore természetesen otthon továbbra is ingyenesen használható: az egyéni változattal akár egy pendrivera vagy DVD-re pár kattintással biztonságosan archiválhatjuk valamennyi levelünket, amelyhez bárhol, bármikor hozzáférhetünk” – tette hozzá.

A MailStore Server 5.1-re ingyenesen frissíthet minden érvényes előfizetéssel rendelkező felhasználó, míg magánszemélyek az ingyenes otthoni változatot a www.mailstore.hu honlapról tölthetik le.