Megjelent magyarul az F-Secure Internet Security 2011

forrás Prim Online, 2010. szeptember 27. 20:31

Már hazánkban is megjelent a finn F-Secure adatbiztonsági cég Internet Security termékének 2011-es verziója, mely magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik.

A fejlesztők víziója az volt, hogy az elérhető legmodernebb technológiák révén a szoftver teljes körű védelmet nyújtson az internet összes fenyegetésével szemben, védje meg a felhasználót és a számára értékes adatokat, tartalmakat, s tegye mindezt gyorsan, minimális memória és erőforrás használatával egy rendkívül felhasználóbarát kezelőfelület segítségével.

Az F-Secure üzletfejlesztési igazgatója, Antti Reijonen szerint a 2011-es verzió új sztenderdet állít fel az egyszerű használhatóság terén és nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók biztonságban érezhessék magukat online tevékenységeik során. A felhasználói felület minden eddiginél átláthatóbb és intuitívabb.
A magas technikai színvonalhoz a folyamatosan fejlesztett, a legújabb kártevőkkel szemben is azonnali védelmet nyújtó felhő alapú vírusvédelmi technológia is hozzájárul. A DeepGuard viselkedés és rendszerelemző modulnak, kiegészülve a Blacklight rootkit észelő technológiával a vírusadatbázisban még nem szereplő, rejtőzködő, új vagy mutálódott korszerű kártevők észlelése sem jelent gondot.

 

Az F-Secure Adatbiztonsági- és Vírus-laboratóriumának kutatói saját weblogban teszik közzé a legújabb vírushíreket, a népszerű webhelyet az alábbi címen érhetik el:
http://www.f-secure.com/weblog/
Az online tevékenységek biztonságáról szól a szintén az F-Secure munkatársai által jegyzett blog, a hétköznapok során is felhasználható praktikus tippekkel, tanácsokkal:
http://safeandsavvy.f-secure.com