Windows Phone 7 mobiltelefon az LG-től

forrás Prim Online, 2010. október 11. 18:26

Az LG piacra dobja Windows Phone 7 mobiltelefonját, az LG Optimus 7 készüléket. A mobiltelefont az LG és a Microsoft szoros együttműködésben fejlesztette. Az LG Optimus 7 iránt érdeklődők számára a Vodafone regisztrációs oldalt nyit.

A Play To funkciónak, ennek a kizárólag az LG Optimus 7 okostelefonokon kínált DLNA-alapú multimédiás megosztási technológiának köszönhetően a felhasználóknak rendkívül egyszerű fájlmegosztási élményben lehet részük. A Play To funkció multimédiás fájlok megosztását teszi lehetővé más digitális eszközökkel.

Szintén egyedi, kizárólag az LG Optimus 7 készüléken elérhető funkció a ScanSearch, egy úgynevezett Augmented reality (kiterjesztett valóság) alkalmazás, amely a felhasználókat összeköti az információgazdag környezettel: vásárlással, éttermekkel, időjárással, szórakozási lehetőségekkel és bankügyekkel kapcsolatos valós idejű információkhoz férhetnek hozzá, ily módon integrálva az online és offline világot.

A Microsoft népszerű Xbox LIVE szolgáltatásával a leendő Optimus 7 tulajdonosok közvetlenül férhetnek hozzá kedvenc játékaikhoz.

A készülék kamerája 720p felbontásban és HD minőségben vesz fel és játszik le mozgóképet, ráadásul a 16:9 képarányban rögzített felvételeket, így a tv-n is kiváló minőségben jeleníti meg.

Az 5 megapixeles kamera az LG különböző technológiai fejlesztéseinek eredményét kínálja, így például az Intelligent Shotot, amelynek segítségével a felhasználók a fényképezőgép beállításainak módosítása nélkül készíthetik el a tökéletes képet, valamint a Panoramic Mode-ot, amellyel teljes, 360 fokos tájkép illeszthető össze.

A Windows Phone 7 a folyamatosan frissülő mozaikikonok segítségével egyszerűbb hozzáférést biztosít a felhasználók számára a fontos alkalmazásokhoz, illetve az interneten található információkhoz és szolgáltatásokhoz. Az operációs rendszer 6 úgynevezett hubja – People, Pictures, Games, Music + Video, Marketplace és Office – egy csoportba gyűjti az összes kapcsolódó alkalmazást, szolgáltatást és tartalmat.

Az LG Optimus 7 3,8 inches 800 x 480 pixel felbontású WVGA LCD kijelzője megfelelő méretű a kényelmes webböngészéshez. A bőséges, 16 GB belső memória több száz MP3-fájl, több órányi videó, illetve számtalan alkalmazás tárolására alkalmas. Sőt, a kivételesen nagy, 1500 mAh kapacitású cserélhető akkumulátorral órákon át lehet az interneten barangolni, elektronikus könyveket olvasni, valamint játszani.

Az LG Optimus 7 az egész világon elérhető lesz, először Európában és Ázsiában október 21-től.

Az LG Optimus 7 iránt érdeklődők számára a Vodafone addig is regisztrációs oldalt nyit a www.vodafone.hu  oldalon.