Nagy siker a MorphoLogic ELMS

forrás Prim Online, 2010. október 13. 17:12

A német nyelvű SAP-felhasználók évente összegyűlnek a DSAG (Deutschsprachige SAP-Anwendergruppe eV) elnevezésű konferencián. Idén szeptember 21. és 23. között a konferencia helyszíne Nürnberg volt, ahol a Morphologic Lokalizáció Kft. nagy sikerrel mutatta be ELMS elnevezésű lokalizációs keretrendszerét.



A német nyelvű SAP felhasználók hagyományos éves konferenciáján mutatta be a Morphologic Lokalizáció Kft. az ELMS (Enterprise Localisation Management System) fantázianevű szoftverét, amely óriási érdeklődést keltett - jelentette be a fejlesztő társaság. A konferencián a MorphoLogic Lokalizáció és a Wratislavia Translation House - amely társaság ugyancsak egy tapasztalt SAP Language Services Partner - együttesen mutatták be SAP-témájú nyelvi tanácsadási és fordítási szolgáltatásaik versenyképes portfólióját.

"Sikerünk egyik titka, hogy egyetlen ilyen megoldás sincs még a piacon, s a hasonló programok tudása jelentősen elmarad a mi megoldásunk mögött" - mondta Bessenyei Gábor, a Morphologic Lokalizáció Kft. ügyvezető igazgatója. Mint elmondta, a jelenleg évi 200 millió forint forgalommal rendelkező társaság az ELMS segítségével nagyon rövid idő alatt akár meg is többszörözheti bevételeit. A technikai részletekről az  ügyvezető elmondta, hogy az ELMS nélkül a lokalizációs munka számos biztonsági és kényelmi problémát okozhat. Ilyen például, hogy az éppen fordított rendszerhez online
hozzáférést kell biztosítani a fordítóknak, ami biztonsági és bizalmi okokból is kényelmetlen lehet.

A sikerben nem kis szerepet játszott, hogy a MorphoLogic Lokalizáció Kft. nemrég vált az SAP PartnerEdge program részesévé. Idén, július 1-től az SAP PartnerEdge program keretén belül SAP Language Service Partner (SAP nyelvi szolgáltató partner) státust kapott a társaság. "Büszkék vagyunk arra, hogy a MorphoLogic Lokalizáció Kft. egyike azon nagyon kevés kiválasztott cégnek világszerte, akik az SAP nyelvi szolgáltató partnerként nyújtható mindkét szolgáltatást, a fordítási és a nyelvi tanácsadási szolgáltatást is kínálhatjuk az ügyfeleinknek" - jelentette ki az ELMS sikere kapcsán Bessenyei Gábor. Hozzátette, szakértelmünk, infrastruktúránk és szakértőink révén egy kézből tudunk megoldást kínálni azon SAP-ügyfeleknek, akik különböző nyelvekre szeretnék fordítani a rendszerükben lévő saját nyelvi tartalmaikat, mint a customizing-adatok, törzsadatok és egyedi fejlesztések.

A Morphologic Lokalizáció Kft. a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP-1.1.4-09 - Vállalati innováció ösztönzése) pályázatának keretében nyert vissza nem térítendő uniós támogatást  az "ELMS  - Lokalizációs keretrendszer SAP Netweaver környezetre- fejlesztés" céljára KMOP-1.1.4-09-2009-0135 azonosítóval. A támogatás aránya: 45 százalék, a támogatás összege: 34 556 994 forint. A projekt kezdési időpontja: 2010.március 01., vége 2011. február 28.