Új Acrobat X megoldások az Adobe-tól

forrás Prim Online, 2010. október 18. 08:57

Bemutatkozott az Adobe Acrobat X termékcsalád, amelybe az Acrobat X, a Reader X és az Acrobat X Suite alkalmazások tartoznak, valamint az Acrobat.com oldalon elérhető új dokumentummegosztási szolgáltatások. A termékcsalád tagjaival a szakemberek kiemelkedő minőségű tartalmakat fejleszthetnek és hozhatnak létre, és segíthetik a csapatok jobb együttműködését és termelékenységét napjaink dinamikus üzleti világában.

Az Acrobat X új irányított műveletsorokat kínál a több lépésből álló dokumentumkészítési és -közzétételi folyamatok egyszerűsítéséhez. A PDF-portfóliók teljesen új testre szabási képességei különböző fájltípusokat egyesítenek egyetlen lenyűgöző bemutatóban. Az Acrobat.com oldalon elérhető új dokumentumszolgáltatások lehetővé teszik az egyéni felhasználók számára a hatékonyabb együttműködést. A Microsoft SharePoint integrációja az egész vállalatra kiterjedően biztosítja a PDF dokumentumok konzisztenciáját. A tartalom újrafelhasználása egyszerűbb lett – már lehetőség van jobb minőségű exportálásra a Microsoft Word és a Microsoft Excel programokba.

Az Acrobat X legfontosabb új szolgáltatásai

    Automatizálhatja a gyakran használt, több lépésből álló műveleteket az új irányított műveletsorokkal, és egyszerűen megoszthatja azokat a munkatársaival és a további közreműködőkkel, csökkenthetve a képzési terheket.
·    A PDF-portfóliókkal új elrendezéseket, vizuális témákat és színpalettákat alkalmazhat, amelyek megváltoztathatják a felhasználók látásmódját, gondolkodásmódját és interakcióját a tartalommal és annak összefüggéseivel kapcsolatban.
·    Kihasználhatja az Adobe Photoshop és az Adobe Acrobat alkalmazások képességeit a dinamikus kommunikáció egyszerű létrehozásához az új Acrobat X Suite termék segítségével. Gyorsan rögzíthet, szerkeszthet és egyesíthet tartalmakat közvetlenül a számítógépéről.
·    Az egész szervezet termelékenységét növelheti az új Microsoft SharePoint integrációval. Kivehet és beadhat PDF-fájlokat a megosztott dokumentumok ellenőrzéséhez és szerkesztéséhez.
·    A nagy szervezetekben leegyszerűsítheti a frissítések telepítésének, konfigurálásának és kezelésének, valamint az ISO-szabványoknak való megfeleltetés folyamatait, mind az Adobe Reader X, mind az Acrobat X alkalmazásokban, amelyek támogatják a Microsoft SCCM és SCUP rendszereket.
·    Egyetlen panelen jelenítheti meg a leggyakrabban használt eszközöket a frissített felhasználói felületen.

Az Adobe Reader X újdonságai


·    Az Adobe Reader X alkalmazásban a felhasználók már megjegyzéseket is készíthetnek az öntapadós jegyzetek és kiemelések használatával.
·    Kiterjesztheti a PDF-fájlok elérhetőségét a mobil eszközökre az ingyenes Adobe Reader X alkalmazással, amely elérhető az Android, a Windows® Phone 7 és a Blackberry Tablet OS platformokhoz.
·    A PDF-fájlok biztonságos megtekintése a Reader X új védett mód biztonsági szolgáltatásaival.


Új Acrobat.com szolgáltatások


·    Adobe SendNow: az Acrobat.com oldalon elérhető új, értékes dokumentummegosztási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára nagy fájlok küldését és fogadását, valamint nyomon követését a fogadási bizonylatokkal, így elkerülhetők az e-mail hozzáférési problémák, a bonyolult FTP-kiszolgálók vagy a költséges gyorsposta.
·    Adobe Create PDF: fájlok professzionális PDF dokumentumokba történő konvertálásához használható az Adobe Reader X alkalmazásban vagy bármely webböngészőben.